Krk: Drive-in COVID19 testiranje i nova regulacija prometa

Krk: Drive-in COVID19 testiranje i nova regulacija prometa

Otok Krk - otok-krk.org, Zdravlje - U Krku uspostavljeno Drive-in COVID-19 testiranje i krenula nova regulacija prometa u zoni oko Doma zdravlja Krk

Nastavni Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije prihvatio je inicijativu Grada Krka, tako da je od danas, 28. prosinca 2020. uspostavljeno Drive-in COVID-19 testiranje (testiranje iz vozila), a time, uz suglasnost Policijske postaje Krk, i nova regulacija prometa u zoni oko Doma zdravlja Krk, što će u hladnim, burnim i kišnim danima čekanje na testiranje u toplom automobilu učiniti bitno ugodnijim i sigurnijim.

Red za testiranje tako će se formirati na raskrižju Ul. Ivana Zajca i Ul. Ivana Mažuranića, što znači da će dio Ul. Ivana Zajca, i to od raskrižja s Ul. Ivana Mažuranića, biti zatvoren za sav promet, osim za vozila koja odlaze na testiranje i tamošnje stanare. Testiranje će se vršiti u dvorištu Doma zdravlja Krk, Vinogradska 2B. Ovakva regulacija prometa zadržat će se dokle god se bude javljala potreba za Drive-in testiranjem.

Kako se Vinogradskom ulicom više neće moći prolaziti u centar grada, već će to biti izlaz za vozila koja dolaze na testiranje, mole se građani da poštuju novu regulaciju prometa koju će pratiti i pripadajuća prometna signalizacija, a što je vidljivo na slici.

Podsjetimo da se testiranje u Krku provodi ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, od 8,00 do 9,00 sati. Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena testiranja iznosi 698,21 kuna, a plaćanje se vrši u gotovini na licu mjesta.

(MK)

Izvor:otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA