TESTIRANJE NA COVID-19 (Krk i Rijeka)

TESTIRANJE NA COVID-19 (Krk i Rijeka)

KRK

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8:00 do 9:00 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b.

Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena testiranja je 698,21 kn, a plaćanje se vrši u gotovini u kunama na licu mjesta. Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr ili telefonom na +385 51 221 955.

RIJEKA

PCR TESTIRANJE NA COVID-19 (DRIVE IN) NA OSOBNI ZAHTJEV U SJEDIŠTU NASTAVNOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO PGŽ, Krešimirova 52a, Rijeka

– Uzimanje uzoraka provodi se svakim radnim danom i subotom od 8 do 12 sati, na parkiralištu uz sjedište NZZJZ PGŽ.

– Cijena testa je 698,21 kn.

– Rezultati testiranja gotovi su u roku od 48 sati i šalju se putem maila ili se mogu preuzeti osobno na šalteru od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 15 sati i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ukoliko ne vidite e-mail u pristigloj pošti, provjerite spam/neželjenu poštu te dodajte našu adresu u kontakte.

Fizičke osobe:

– Prije testiranja potrebno je dostaviti popunjenu narudžbenicu (na linku ispod teksta ili na šalteru) i izvršiti plaćanje na šalteru u prizemlju Zavoda.

Pravne osobe:

– Popunjenu narudžbenicu/odobrenje s podacima za testiranje potrebno je poslati na mail adresu narucivanje.poslovni@zzjzpgz.hr.

– Testiranje se organizira po dogovoru.

PCR TEST NARUDŽBENICA

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA