Akcija dobrovoljnog darivanja krvi 06.travnja 2020.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Krk održat će se u ponedjeljak, 6. travnja 2020. godine, u osnovnoškolskoj sportskoj dvorani (Trg krčkih glagoljaša) u gradu Krku, između 8,00 i 14,00 sati.

Svi darivatelji krvi uz predočenje darivateljske knjižice mogu iz svojih mjesta doći na akciju, dok se one koji prvi put daruju krv moli da na sljedeći e-mail: crveni.kriz.krk@gmail.com pošalju svoje osobne podatke (OIB, ime i prezime) kako bi im se za dan akcije mogla izdati propusnica. Također, svim darivateljima, dolaskom na akciju, bit će osigurane zaštitne maske za lice, dok će se dezinficijens za ruke nalaziti na ulazu u dvoranu. Parkiranje će, za sve sudionike akcije, biti organizirano na parkiralištu osnovne škole.

Ako, zbog trenutne situacije, dođe do bilo kakvih naknadnih promjena, iste će biti dostupne putem Facebook profila Gradskog društva Crvenog križa Krk ili internetskih stranica Grada Krka.

Izvor:otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.