Stožer civilne zaštite Općine Malinska-Dubašnica izvršio je aktivaciju operativnih snaga civilne zaštite

Stožer civilne zaštite Općine Malinska-Dubašnica izvršio je aktivaciju operativnih snaga civilne zaštite

Dana 19. ožujka 2020. temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja Stožer civilne zaštite Općine Malinska-Dubašnica izvršio je aktivaciju operativnih snaga civilne zaštite Općine Malinska-Dubašnica te je održan sastanak sa pripadnicima Postrojbe civilne zaštite Općine Malinska-Dubašnica. Pripadnici Postrojbe upoznati su sa novonastalom situacijom te će se uključiti u provedbu mjera koje je naložio Stožer civilne zaštite RH.

Iako su mjesne operativne snage u ovom trenutku dostatne za provedbu propisanih mjera, Općinski načelnik je uputio poziv za popunjavanje postrojbe civilne zaštite, putem kojega se zainteresirani dragovoljci mogu staviti na raspolaganje sustavu civilne zaštite.

Prethodno je Općinski načelnik dana 17. ožujka 2020. imenovao povjerenike civilne zaštite u mjesnim odborima koji sudjeluju u pripremanju građana za osobnu i uzajamnu zaštitu te usklađuju provođenje mjera u svojoj sredini.

Kontakt podaci mjesnih odbora (povjerenika):
•    Mjesni odbor Sveti Vid-Miholjice 
– 091/793 39 29
•    Mjesni odbor Poganka – Sveti Anton 
– 091/563 62 93
•    Mjesni odbor Porat – Vantačići 
– 098/259 491
•    Mjesni odbor Milčetići – Turčići – Zidarići – 091/‪915 22 13‬
•    Mjesni odbor Malinska – Bogovići 
– 099/224 86 44

 


Kontakt telefoni i e-mail adresa na koje građani mogu upućivati pitanja i dobiti informacije u vezi funkcioniranja rada i života u Općini Malinska-Dubašnica u novonastalim okolnostima:

Telefon: 051 / ‪750 500‬ (radnim danom od 7:00 do 15:00)

E-mail: info@malinska.hr

Mobilni kontakti (članovi Stožera civilne zaštite)


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA