Crveni križ darivao potrebite

Crveni križ darivao potrebite

Gradsko društvo Crvenog križa Krk i ove je godine po 47. put provelo sabirnu akciju Solidarnost na djelu.

Ove je godine ova hvalevrijedna akcija trajala cijeli mjesec studeni, a sredstva su prikupljana u svim osnovnim školama na otoku Krku putem podjele bonova solidarnosti u apoenima od 5,00 kuna.

Od Marije Jakominić, ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Krk doznajemo da je u školama podijeljeno 1000 bonova solidarnosti, a prikupljeno je 7.418,70 kuna što je čak 2.418,70 kuna više od iznosa samih bonova, na čemu i ovim putem zahvaljuju svim učenicima s Otoka Krka na iskazanoj solidarnosti, a naravno i ravnateljima i učiteljima koji su podržali ovu akciju.

Skupljenim novcem kupljen je hladnjak, kombinirani štednjak s pećnicom i dva tableta koje su, zajedno s prehrambenom namirnicama i poklonima, Marija Jakominić i Patricia Depikolozvane Jakominić proteklog vikenda, unatoč olujnom jugu, uručili obitelji s dvoje djece učeničke dobi. Bez stalnih su primanja, a kao podstanari žive na području Malinske.

Ovdje moram napomenuti, nastavlja Jakominić, kako ne bismo mogli ovoj obitelji sve to priuštiti da nam trgovina Elektrokrk nije izašla u susret sa smanjenjem cijena, odnosno doniranim dijelom cijene nabavljenih uređaja.

(MK)

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA