Održana utrka Lidl MALINska Run

U subotu, 28. rujna 2019. ljubitelji trčanja, sportaši i rekreativci, s ljetom su se pozdravili na najbolji mogući način sudjelovanjem u utrci Lidl MALINska Run na otoku Krku. Utrka se trčala kroz samo srce Malinske i uz more i to u kategorijama 5 i 10 km te Kids Run.

Najprije su trčala djeca na 100, 200 ili 300 metara, ovisno o njihovom dobu. Bez obzira na postignute rezultate, svi su bili pobjednici i svi su dobili medalje. Napomenimo da su među njima bila djeca iz Ukrajine koja tradicionalno godinama besplatno ljetuju u hotelu Malin. Od Nediljka Vučetića, direktora ovoga hotela, doznajemo da ove godine, zajedno s pratnjom, njih 55 boravi u hotelu.

Nakon djece, iz centra Malinske uslijedio je start trkačica i trkača, njih čak 199 iz 10 država. Trčalo se u dvije kategorije, na 5 i 10 km.

Prva u cilj kod hotela Malin, na dužoj stazi stigla je Andrea Tuđa ispred Linde Kitak i Ane Sajko, a kod muškaraca Nik Zobec ispred Dragana Kitka i Ervina Mavrinca.

Pobjednica utrke na 5 km je Inga Jurić, drugoplasirana Iva Tomic Smojver, a treća Paula Tepuž, dok je među muškarcima prvi je Dinko Solić, drugi Filip Grsic i treći Petko Drakulić.

Kao i kod djece, svi natjecatelji dobili su medalje, a najbolji pehare i nagrade tvrtke Mikić, vlasnika hotela Malin i TZ Općine Malinska-Dubašnica.

Tom je prigodom upriličena i nagradna igra u kojoj su najsretniji dobili vrijedne nagrade sponzora kao što su besplatni vikendi u hotelima Malin i LifeClass Terme Sveti Martin, poklon bon Lidla, besplatnu povrtnu kartu Croatia Airlinesa za jednu od europskih destinacija…

Iako je bio lijep i topao dan, atmosferu je dodatno zagrijala DJ-ica Eni Fu a vatru je zapalila popularna grupa Colonia.

Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavat će se od travnja pa sve do prosinca, i to na prekrasnim otočkim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te Općina Križ i Ravna Gora. Svi koji se žele prijaviti na neku od utrka, to mogu ućiniti putem LINKA.

.

REZULTATI 5 KM

REZULTATI 10 KM

FOTOGALERIJA


(Tekst i foto: MK)


FOTOGALERIJA:


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA
Veličina slova