Krađa građevinskog materijala u Malinskoj

Iz Policijske uprave primorsko-goranske doznajemo da krčka policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom lipnja ove godine otuđio predmete u vrijednosti oko 17.500 kuna.

Riječ je o različitim kablovima te stiroporu i kamenu za fasade, koji su se nalazili na gradilištu na širem području Malinske. Ovim je kaznenim djelom oštećena tvrtka s područja Brodsko-posavske županije.

(MK)

Izvor: otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.