Malinska Beer Fest održan u Malinskoj

Nošeni uspjehom prošlogodišnjeg prvog Malinska Beer Festa, ili po domaću Fešte od bire, Turistička zajednica Općine Malinska i King’s Caffe i ove su godine to ponovili, i to čak dvaput. Prošle je godine pivska fešta trajala jedan dan, a ove dva, 28. i 29. lipnja.
Pivoljupcima su pivovare Bura iz Poreča, San Servolo iz Buja, riječka King’s Brew/Indeficienter te zagrebačke The Garden Brewery i Zmajska pivovara ponudile čak 13 različitih craft ili zanatskih piva.
Naravno da pivo ne ide na prazan želudac, pa su stoga organizatori pripremili fine mesne i riblje burgere.
Simpatične animatorice pripremile su igre za posjetitelje u kojima je bilo mnogo smijeha i – piva. A i kaže se Tko piva zlo ne misli!
Cijelo je to vrijeme bio izvrstan glazbeni ugođaj i štimung za koje su prvoga dana bili zaduženi Drunken Monkeys, SuperCover Band i DJ Luca Montecchi, a drugoga Mississipi Queen, Belfast Food i DJ Ivan G.K.

Kako su organizatori krenuli, ne bi bilo čudno da sljedeće godine treće izdanje Beer Festa traje tri dana.

(MK)

Fotografije s događanja pogledajte na portalu: otok-krk.org.

Izvor:otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.