Uskrs u Malinskoj – Dubašnici

Koncert povodom Uskrsa

U ponedjeljak, 22.04.2019 održat će se u Župnoj crkvi sv. Apolinara tradicionalni koncert povodom Uskrsa na kojem će nastupiti Vokalisti Salone. Koncert počinje u 20:00 sati.

“Upoznajmo Dubašnicu” – nordijsko hodanje i pješačenje

Pridružite nam se na organiziranim edukativnim šetnjama po pješačkim i šumskim putevima Dubašnice. Svi ljubitelji prirode i rekreacije mogu svake subote, od 20.04 do 25.05., besplatno uživati u tematskim šetnjama, te saznati nešto više o kulturnim znamenitostima Dubašnice. Polazak svake šetnje je u 10:oo sati s rive u Malinskoj.

KRK FOOD FEST – Okusi proljeća

Krk Food Fest: Okusi proljeća, manifestacija je koja se od 19. travnja do 31. svibnja 2019. održava u 20-ak restorana otoka Krka. Prilika je to za uživanje svim čulima u prekrasnim krčkim vizurama i okusima.

Hladna žlahtina i topla janjetina, škampi i ribe s pogledom na more, sirevi od mlijeka krčkih ovaca koji imaju okus kadulje, smilja i drugih zdravih i mirisnih trava, krčki pršut, maslinova ulja, ekološko krčko povrće i samoniklo jestivo bilje, magneti su koji tijekom proljeća privlače na otok Krk svojim okusima.

Restorani ponudu prilagođavaju namirnicama koje su tada na otoku Krku najukusnije te pripremaju brojne delicije sa šparogama, mladom janjetinom, bobom, motarom i drugim proljetnim biljkama te plodovima mora.

Bistro Toni
Konoba Bracera
Konoba Intrada
Restoran Mulino
Restoran Noštromo i
Restoran Primorska Koliba

Povezane teme