Ljubomir Kerekeš sa svojim Dimnjačarom oduševio malinskarsku publiku

Od 15. veljače 1992. kada je bila premijera monokomedije Dimnjačar, svoju je višestruko nagrađivanu komediju legendarni dramski umjetnik Ljubomir Kerekeš 27. listopada 2018. u solidno popunjenoj školskoj sportskoj dvorani u Malinskoj odigrao 1281. put. Broj je to koji se, uz također legendarne Stilske vježbe Lele Margitić i Pere Kvrgića, ubraja u rekordere hrvatskog glumišta

Doskočice dimnjačara Štefa u kojima nisu pošteđeni ni političari, ni nacionalne manjine izazivale su salve smijeha malinskarske publike. Zadivljujuće je kako u trenutku glas pripitog Štefa promijeni u glas Roma, svog šefa ili neke od dama koje spominje u predstavi.

U svakom slučaju publika je uživala u predstavi i zadovoljna otišla kućama.

Veliki lajk za Općinu i TZ Općine Malinska-Dubašnica što su nam pripremili ovu poslasticu u izvansezonsko vrijeme i već se sada veselimo predstavi Krtice varaždinskog Kerestesh Teatra koja će se održati 24. studenoga.


FOTOGALERIJA:


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.