U Malinskoj uhvaćen lopov

Krčka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Policija ga sumnjiči da je jučer, 18. listopada 2018. na području Malinske oštetio 33-godišnjeg hrvatskog državljanina, otuđivši mu novac u iznosu 3.600 kuna iz torbice koju je oštećeni zaboravio na javnom mjestu. Oštećeni 33-godišnjak pronašao je torbicu na mjestu gdje ju je ostavio, ali bez novca. Ukradeni novac nije imao vremena potrošiti tako da je pronađen kod lopova te će biti vraćen vlasniku.

Izvor:otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.