Uspjeh boćara Svetog Vida!

Boćari Svetog Vida obranili su naslov osvajača Ljetne boćarske lige općine Dobrinj. U finalu odigranom na obnovljenom jogu u Svetom Ivan Dobrinjskom svladali su gabonjarsku Kunpaniju 2:0 (21:19, 21:13). U susretu za treće mjesto Kras 1 je bio bolji od još jedne ekipe iz Gabonjina – OTB (20:21, 21:4).

Balači sve četiri ekipe, kao i brojni gledatelji najviše problema imali su s kišom koja je u konačnici prekinula natjecanje u izbijanju balina i skratila svečanost dodjele nagrada najuspješnijim ekipama. Završetkom Ljetne počinju pripreme za Zimsku ligu. Inače, kiša je odgodila i malonogometni turnir općine Dobrinj koji se trebao odigrati prošle subote na Gabonjinu. Ako vrijeme dopusti malonogometaši će se ogledati na istom mjestu sljedeće subote ili nedjelje.

(I.V.)

Čestitke!


FOTOGALERIJA

Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk

Izvor: http://otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.