Savjetovalište DUB

SAVJETOVALIŠTE DUB
PAULA BOGOVIĆ, psihologinja


Uz podršku Općine Malinska – Dubašnica u svibnju 2018. godine s radom kreće Savjetovalište DUB.


Savjetovalište će biti otvoreno svaki drugi četvrtak, počevši od 10. svibnja, od 15 – 18 sati u prostorijama Općine.

Psihologinja Paula Bogović pružat će stručnu psihološku pomoć osobama s područja općine Malinska – Dubašnica koje se suočavaju s raznim životnim teškoćama, problemima i krizama koje su izazvale pojačani stres, preplavljenost neugodnim emocijama, pojavu psihičkih simptoma ili smanjenu sposobnost svakodnevnog funkcioniranja.


Savjetovalište je namijenjeno osobama koje se trenutno nalaze u životnoj teškoći s kojom se teško nose, a u čemu im stručnu psihološku pomoć pruža psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju.


Ukoliko imate poteškoća u svakodnevnom funkcioniranju, emocije vas iscrpljuju, ulazite u česte sukobe s bliskim osobama, imate poteškoća u komunikaciji u obitelji ili u radnom okruženju ili se jednostavno ne osjećate dobro, slobodno se javite u Savjetovalište DUB.

Za dolazak u Savjetovalište molimo prethodno kontaktirajte psihologinju na tel: 098 904 37 44.

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.