Obavijest vlasnicima vozila s poručja Općine Malinska – Dubašnica

Obavještavamo vlasnike vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica da sukladno Pravilniku o javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata, načinu naplate parkiranja i visini naknade za parkiranje usvojenom na sjednici Općinskog vijeća Općine Malinska-Dubašnica dana 25. travnja 2016. godine, članku 13., cijena mjesečne povlaštene karte iznosi 0,00 kuna za parkirališta u ZONI 2, i to:

– parkiralište «Lukobran»
– parkiralište u zoni ulice Dubašljanska
– parkiralište u zoni ulice Priko Poja
– parkiralište u ulici Kralja Tomislava
– parkiralište u ulici Frana Supila
– parkiralište u ulici Lina Bolmarčića
– parkiralište u ulici Joakima Tončića


Vlasnici vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica dužni su se za preuzimanje mjesečne povlaštene karte osobno javiti u prostorije KD Dubašnica d.o.o. (Organizatora parkiranja) uz predočenje osobne iskaznice ili potvrde o prebivalištu te prometne dozvole izdane od strane PP Krk. Mjesečna povlaštena karta izdavat će se od 2. svibnja 2018. godine i to vlasniku vozila koji nema dospjelih dugovanja prema Organizatoru parkiranja i Općini Malinska-Dubašnica.

ODJEL NAPLATE PARKINGA

Gordan Franolić

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.