Blagdan Uskrsa i mjesec travanj provedite u Malinskoj – Dubašnici

Blagdan Uskrsa i mjesec travanj provedite u Malinskoj – Dubašnici

USKRS U MALINSKOJ:

PUTOKAZI I ZORAN MAJSTOROVIĆ


U Malinskoj vas očekuje jedinstveno glazbeno iskustvo uz grupu Putokazi i Zorana Majstorovića u župnoj crkvi Sv. Apolinara!

Grupa Putokazi i Zoran Majstorović
2.4.2018, župna crkva sv. Apolinara, 20hULAZ BESPLATAN!

U ponedjeljak, 2. travnja, nakon Uskrsa i uskršnjih blagdana, pridružite nam se na koncertu jedinstvene glazbene pojave na hrvatskoj sceni – grupe Putokazi i poznatog glazbenika, gitarista, multiinstrumentalista i kompozitora Zorana Majstorovića!

Putokazi na glazbenoj sceni Hrvatske neprekidno postoje od 1984. godine. Višeglasnu izvedbu prati plesno-scenski pokret pjevača, ne podilaze općem trendu stvaranja za brzu konzumaciju, krasi ih izniman profesionalizam i maksimalna predanost ideji koja umjetnički doživljaj „iz glazbenog proširuje u opći“!


DANI ŠURLICA I ŠPAROGA

Od 30. ožujka do 29. travnja krenite na proljetnu gastronomsku turneju otoka Krka na još jednim Danima šurlica i šparoga!

Prvu od ovogodišnje tri etape Krk Food Festa započeti ćemo uz šurlice i šparoge, a razne ukusne kreacije na tu temu u Malinskoj možete isprobati u RESTORANU „MULINO“ hotela Malin, KONOBI „NINO“, KONOBI „BRACERA“, KONOBI „INTRADA“ i KONOBI „FERAL“!

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA