Dubašljanke pobijedile u prvom susretu u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad

Kao što je ostao zapamćen 20. studeni 2012. kada je u sportskoj dvorani malinskarske Osnovne škole prvi put u povijesti Hrvatska muška stolnoteniska vrsta igrala službenu utakmicu u Malinskoj i to protiv reprezentacije Mađarske, tako će biti zapamćen i 7. listopad 2017. kada je ženska ekipa Stolnoteniskog kluba Dubašnica – Malinska odigrala prvi meč u Prvoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi.

Štoviše, u prvom kolu 1. Hrvatske lige zapad, u sportskoj dvorani krčke Osnovne škole pobijedile su ekipu Urania iz Baške vode s rezultatom 4:1.

Najuspješnija među domaćim stolnotenisačicama bila je Ema Marn koja je pobijedila Ivanu Granić u tri seta (11:5, 11:5 i 11:1), isto tako Viktoriju Granić (11:4, 12:10 i 11:7) te u paru s Matejom Magličić istim su rezultatom bile bolje od gostujućeg para Ivane i Viktorije Granić (11:8, 11:5 i 12;10). Četvrti je bod za domaću ekipu osvojila Mateja Magličić pobijedivši u tri seta Nadanu Gavranić (11:1, 11:3 i 11:3) Gostima je jedini bod donijela Viktoria Granić pobjedom u pet setova nad domaćom mladom nadom Matejom Arlović (11:8, 7:11. 11:7, 9:11 i 8:10).

Nakon pobjede nam je Mateja Magličić, koja je ujedno i trenerica malinskarskih stolnotenisačica, rekla da je, iako je očekivala pobjedu, vrlo zadovoljna današnjim rezultatom i da se nada će uspješno nastaviti i u daljnjem natjecanju.

(MK)


FOTOGALERIJA:Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk

Izvor: otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

Zbog kvara na telefonskim linijama, molimo sugrađane da nam se u slučaju potrebe obrate putem elektroničke pošte:

info@malinska.hr.

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU!

OPĆINA MALINSKA  - DUBAŠNICA


 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.