Doviđenja vrtiću i na svemu ti hvala!

Druženje predškolaraca i njihovih roditelja održano je 7. lipnja 2017.g. Pjesmom, igrom i plesom pokazali smo mali dio odgojno-obrazovnog programa provedenog u ovoj pedagoškoj godini. Veliko hvala svim roditeljima što su svojim prisustvom uveličali naše zajedničko druženje. Predškolarci su za uspomenu dobili i prigodne darove i diplome.

Djeca i odgajateljice zahvaljuju roditeljima i vanjskim suradnicima na uspješnoj suradnji tijekom protekle pedagoške godine. Posebno smo sretni što smo imali priliku razvijati zajedničko prijateljstvo i ljubav kroz druženje i igru. Odlazimo, ali vrtić nećemo nikada zaboraviti jer će nam proživljeni trenuci ostati zauvijek u našim srcima.

Odgajateljice dječjeg vrtića „Katarina Frankopan“, Malinska


malinska zavrna 1 malinska zavrna 2 malinska zavrna 3 malinska zavrna 4 malinska zavrna 5

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.