Iz drugih medija: Razgledali smo novi dječji vrtić u Malinskoj

Iz drugih medija: Razgledali smo novi dječji vrtić u Malinskoj

U petak, 12. svibnja 2017. godine zainteresirani mještani imali su priliku posjetiti novi dječji vrtić, te vidjeti stanje dovršenosti objekta. Vrtić možete posjetiti i u nedjelju, 14. svibnja 2017. godine u razdoblju od 10 do 20 sati. Prenosimo članak nezavisnog internetskog portala otok-krk.org.


Iskoristili smo poziv načelnika Općine Malinska – Dubašnica Roberta Antona Kraljića da vidimo kako napreduje gradnja novog dječjeg vrtića u Malinskoj. Koliko smo vidjeli, gradnja napreduje jako dobro i po planu. Sama zgrada je završena i izgleda jako lijepo, kako izvana tako i unutrašnjost. Još preostaje unutrašnje uređivanje i opremanje, te uređenje okoliša – tzv. „Dubašljanskog drmunića“, igrališta i raznim sadržajima oplemenjene zelene površine.

Vrtić se podiže na općinskom zemljištu od 3.296 kvadrata, a prema projektu riječkog arhitekta Marka Frankovića radove izvodi GP Krk. Sama se građevina (suteren, prizemlje i kat) tlocrtno rasprostire na nešto više od 1.300 kvadrata.

Svojim kapacitetom za 140-ero predškolaca bit će i više nego dovoljan za zadovoljenje potreba ove općine na dulji rok. U prizemlju će se smjestiti dvije skupine djece jasličke dobi, a na katu četiri vrtićke. Niti povećanje broja djece neće biti problem jer ima dovoljno prostora za prihvat po još jedne skupine djece jasličke i vrtićke dobi.

Ako ne dođe do nekog nepredviđenog zastoja, radovi bi trebali biti dovršeni prije ljeta, a mališani bi se sa svojim tetama trebali useliti početkom rujna ove godine.

Ako danas niste stigli, dođite ga razgledati u nedjelju, 14. svibnja kada će vrtić imati otvorena svoja vrata od 10 do 20 sati.

(MK)


FOTOGALERIJA


Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok Krk

Izvor: Autor: http://otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA