Dodjela međunarodne kulturno turističke nagrade Plautilla projektu Arheološki lokalitet i postav Cickini

Dodjela međunarodne kulturno turističke nagrade Plautilla projektu Arheološki lokalitet i postav Cickini

U ime Turističke zajednice grada Solina, hotela President Solin i grada  Solina, biti će dodijeljena je međunarodna kulturno turistička nagrada “Plautilla” i plakete s brončanim znakom za projekt “Arheološki lokalitet i postav Cickini na otoku Krku“, u kategoriji povijesni grad/lokalitet/ustanova koja se dodjeljuje onim gradovima/lokalitetima/ustanovama koji su se istaknuli značajnim aktivnostima zaštite i obnove kulturno – povijesne baštine.


 

Riječ je o kulturno turističkoj nagradi koja je dodijeljena u okviru  3. Međunarodnog kongresa povijesnih gradova, koji se je održava od 21 – 24. ožujka 2017.godine u hotelu  President Solin. Nagrada će se dodijeliti na završnoj svečanosti  kongresa u četvrtak 23.ožujka 2017. s početkom u 19:00 sati u
hotelu President Solin*****.Općina Malinska – Dubašnica čestita svim sudionicima u realizaciji ovog zahtjevnog i veoma značajnog kulturno – turističkog projekta. Hvala svima koji su svojim zalaganjem i nesebičnim radom i ustrajnošću doprinijeli očuvanju bogate kulturno – povijesne baštine Općine Malinska – Dubašnica. Općina Malinska – Dubašnica će i nadalje podupirati sve aktivnosti koje doprinose očuvanju posebnosti i autohtonosti područja Općine, te doprinose kulturnoj i turističko – gospodarskoj raznolikosti i uspješnosti turističkog proizvoda.


 


 

Čestitke!

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA