Pronađen počinitelj dva kaznena djela

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 34 – godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela.

Sumnjiči se da je početkom veljače ove godine iz obiteljske kuće na području Malinske, 72-godišnjem hrvatskom državljaninu ukrao novčanik s novcem, dokumentima i karticama te s njima u četiri navrata pokušao izvršiti novčanu transakciju na bankomatima u Malinskoj. Čini se da nije našao PIN tako da je materijalna šteta nekoliko stotina kuna.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja spomenutih kaznenih djela krađe i računalne prijevare, 34 – godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu.

(MK)

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.