Počinje izgradnja trga u predjelu ispred restorana Riva – prema izboru mještana

Počinje izgradnja trga u predjelu ispred restorana Riva – prema izboru mještana

Sukladno arhitektonskom rješenju tvrtke NFO iz Zagreba, započinju  radovi  na uređenju dijela centra Malinske i to  u neposrednoj  blizini restorana  Riva, stoga  će pješačka komunikacija i promet biti privremeno ograničeni i  regulirani novom prometnom signalizacijom u ulici Obala i Lina  Bolmarčića.

Radovi bi  trebali  biti okončani do sredine svibnja. Ovim  radovima zapravo započinje dugo očekivano uređenje centra Malinske, koje će se odvijati u etapama kroz nekoliko godina.


Podsjećamo da su tijekom održanje javne rasprave mještani odabrali da se na navedenom lokalitetu izgradi trg. Općina Malinska – Dubašnica će i nadalje u donošenje svih ključnih odluka za budućnost naše Općine uključiti cjelokupnu javnost.Preregulacija prometovanja vozila i pješaka

Za vrijeme izvođenja radova na uređenju novog trga u Malinskoj, na snazi je novi prometni režim. Narednih tjedana promet će se odvijati jednosmjernim tokom na potezu Portić – Obala – Ulica Lina Bolmarčića – Dubašljanska, a obuhvatit će i kretanje pješaka u zoni u kojoj se izvode radovi. Posebne mogućnosti kretanja vozilima bit će omogućene stanarima nekoliko okolnih ulica, uključujući i ulice Lina Bolmarčića i Obale, dok će u zoni u neposrednoj blizini gradilišta prometovanje morati biti u potpunosti onemogućeno.

 


FOTOGALERIJA

 

Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk

Autor fotografija: MK, otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA