Godišnja skupština Udruge umirovljenika Malinska – Dubašnica

Godišnja skupština Udruge umirovljenika Malinska – Dubašnica

U prepunoj Kongresnoj dvorani hotela Malin u Malinskoj 23. veljače održana je redovita godišnja skupština Udruge umirovljenika Malinska – Dubašnica. Vrijedno je istaknuti da se radi o najbrojnijoj udruzi umirovljenika na otoku Krku koja broji 720 članova, a njezini su članovi i iz Dobrinja i Omišlja jer u tim općinama nisu osnovane takve udruge.

Predsjednik Udruge Nikola Janković upoznao je nazočne s radom Udruge u proteklih 12 mjeseci, podnio financijsko izvješće za to razdoblje te plan rada za idućih godinu dana. Predsjednik Nadzornog odbora Udruge Josip Sormilić podnio je izvješće Nadzornog odbora i oba su izvješća jednoglasno usvojena.

Planirane aktivnosti za sljedeće razdoblje otprilike su iste kao i za prethodno: sudjelovanje na sportskim i ostalim susretima umirovljenika, izleti, prisustvovanje kazališnim predstavama i drugo, naravno ovisno o potporama koje će dobiti od općina.
Skup su pozdravili načelnici općina Malinske – Dubašnice Robert Anton Kraljić i Dobrinja Neven Komadina, predsjednik Matice umirovljenika Primorsko-goranske županije Josip Matković, predstavnici ostalih udruga umirovljenika s otoka Krka i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Krk Marija Jakominić.

 

Nakon službenog dijela uslijedila je večera, a poslije se zaplesalo uz veseli glazbeni trio.

 

Autor: Milovan Kirinčić

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA