Malonogometna liga otoka Krka, Malinska 2017.

Malonogometna liga otoka Krka, Malinska 2017.

Nakon 5 nedjelja, 38 odigranih utakmica, u kojima se borilo preko 160 igrača u 13 ekipa u dvije kategorije, i sve je isto. Naslove su obranile iste ekipe, tek s malo drukčijim imenima.

Krenimo s veteranima, 5 ekipa ove godine po liga sistemu, svatko sa svakim i pobjedu je odnijela ekipa Melody iz Krka. Ista ta ekipa je slavila i u prva dva izdanja veterinarske malonogometne lige pod imenima NK Krk, i Aquarium terrarium Krk.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Tonini, a treće Akvarij Baška. Najbolji golman je i ove godine Marinko Katinić iz ekipe Melody, koja ima i najboljeg strijelca turnira Leonarda Berishu. Ove godine najbolji igrač turnira je Dražen Kraljić iz ekipe Tonini.

Kod seniora opet Čupo, ove godine Čupo i Melody. Uvjerljivi od početka, s malim kiksom protiv ekipe Atlantic Baška, kada su izgubili već dobivenu utakmicu. Ipak su se sabrali, dobili sve ostale i ponovno podignuli pehar pobjednika.

Drugo mjesto ide diesel ekipi Atlantic Baška, krenuli su loše, pa kako je turnir išao prema kraju, igrali odlično i u utakmici posljednjeg kola pobjedom protiv Trumma došli do drugog mjesta. Time je Trumm ostao na trećem mjestu, a naša ekipa MNK Malinska-Dubašnica, kojoj je prosjek godina oko 18, ostala je četvrta. Uz odličan dojam, ja im od srca čestitam.

Ekipa Trumm, je u posljednji dan ušla kao pretendent na naslov, ekipa koja je uz pobjedu imala drugo mjesto i nadala se da uz kiks Čupa i Melody usvoji prvo, ali jučer nije bio taj dan.

Najbolji golman turmira je Ivan Španjić iz ekipe Čupo i Melody, najbolji strijelac je Matej Brlošić s dvanaest golova. Najbolji igrač je Joško Marković iz ekipe Čupo i Melody, igrač koji je prošle godine bio najbolji strijelac turnira i jedan od najzaslužnijih igrača za uspjeh te ekipe u prošlim godinama.

Svih 38 utakmica na visokom nivou odsudili su Josip Dujmić – Rijeka, i Stjepan Lukin – Punat, i na tome im hvala.

Hvala svim igračima koji su igrali i nadam se da ćemo dogodine ponoviti sve ovo, s nekoliko „hladnijih glava“, jer nogomet je zabava, barem bi tako trebalo biti.

Zahvaljujem se Općini Malinska-Dubašnica na pomoći, Trgovini Krk-Malinska, djelatnicima u dvorani koji nas trpe i pomažu, hvala svim gledateljima, hvala mojim prijateljima iz kluba, hvala svima koji su pomogli.

(Zoran Bajčić)

FOTOGALERIJA:

Otok Krk Pobjedničke ekipe Čupo i Melody  Otok Krk MNK Malinska Dubašnica


Izvor: http://otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA