Božićni koncert u školi Malinska – Dubašnica

Božićni koncert u školi Malinska – Dubašnica

U ponedjeljak 19. prosinca 2016. u sportskoj dvorani Osnovne škole Malinska – Dubašnica održan je tradicionalni Božićni koncert.

Ovogodišnja je priredba bila posvećena poznatoj dječjoj spisateljici Ivani Brlić – Mažuranić i stotoj obljetnici prvog objavljivanja njezinog djela Priče iz davnine, zbirke priča koje donose brojne poznate i svima drage likove u kojima su utjelovljene ljudske moralne i osjećajne osobine te vječna potraga za istinom, znanjem i srećom.

U kulturno – umjetničkom programu sudjelovali su učenici i učenice svih razreda. Program su simpatično vodili Mia Šimić i Jakov Požega.

Pjesmom su razgalili srca pune dvorane veliki i mali zbor malinskarske osnovne škole, a igrokaz Šuma Striborova izvela je školska dramska sekcija. Rasplesane članice i članovi ritmičke skupine izveli su plesnu točku Božićni vjenčić, a hip-hop skupina razveselila je sve nazočne koreografijom nadahnutom temom iz animiranog filma Frozen.

U drugom dijelu programa predstavljen je kalendar tvrtke GPP Mikić za 2017. godinu čije listove, kao i svake godine, krase literarni i likovni radovi učenica i učenika ove Osnovne škole. Sve autore crteža i literarnih uradaka objavljenih u kalendaru u ime tvrtke GPP Mikić nagradila je Barbara Turčić Gajzler. Zaslužuju da ih i ovdje navedemo. Za crtež naslovnice nagrađen je Jakov Babić (4.b), a za literarni uradak Lara Vrgoč (5.b). Po mjesecima kalendara nagrađeni su: za siječanj Daniel Lončar (likovni rad) i Marijeta Burazer (literarni rad), veljaču Mia Manestar (likovni rad) i Lucija Tadejević (literarni rad), ožujak Ana Miletić (likovni rad) i Mia Lukić (literarni rad), travanj Lorena Brnica (likovni rad) i Mia Šimić (literarni rad), svibanj Monika Ivanović (za likovni i literarni rad), lipanj Marija Milčetić (likovni rad) i Lorena Brnica (literarni rad), srpanj Lana Potnar (likovni rad) i Gloria Rošić (literarni rad), kolovoz Gabriel Linardić (likovni rad) i Matija Turčić (literarni rad), rujan Petra Turčić (likovni rad) i Katarina Lesica (literarni rad), listopad Laura Božić (likovni rad) i Luka Lasić (literarni rad), studeni Maja Ivković (likovni rad) i Karolina Kraljić (literarni rad) te za prosinac Luka Šušnjar (likovni rad ) i Lara Vrgoč (literarni rad).

Na kraju su svi bili počašćeni okrjepom i sokovima.


Autor teksta i slika : Milo MK http://otok-krk.org/


FOTOGALERIJA:


Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA