Teška prometna nesreća u Malinskoj

Iz Policijske uprave primorsko-goranske dobili smo šturu informaciju da se danas, 15. prosinca oko 15 sati u Dubašljanskoj ulici u Malinskoj na otoku Krku dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 82-godišnji pješak.Njega je udarilo vozilo kojom je prilikom zadobio teške ozljede od kojih  je nažalost preminuo na mjestu nesreće.

Smrtno je stradao dugogodišnji djelatnik i profesor osnovne škole Malinska – Dubašnica gospodin Stevo Novaković. U ime Općine Malinska – Dubašnica obitelji Novaković upućujemo izraze najdublje sućuti.

OPĆINA MALINSKA – DUBAŠNICA

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.