Olivari  – najuspješnija mala tvrtka Primorsko – goranske županije!

Olivari – najuspješnija mala tvrtka Primorsko – goranske županije!

U ponedjeljak,  5. prosinca 2016. godine, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održana je svečanost  dodjele nagrada i priznanja Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka.

Nakon pozdravnih obraćanja predsjednika Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Rijeka prof.dr.sc. Vidoja Vujića, riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela i župana Zlatka Komadine, održana je dodjela priznanja „Zlatna kuna“ kao i posebnih priznanja najuspješnijim tvrtkama  Primorsko – goranske županije u 2015. godini.

Nagradu „Zlatna kuna“ dobili su brodogradilište „Viktor Lenac“ u kategoriji velikih tvrtki, „Montelektro iz Kastva u kategoriji srednjih, te „Olivari“ iz Malinske u kategoriji malih poduzeća.

Županijska priznanja dobili su „Jadranka hoteli“ iz Malog Lošinja, „Luka Rijeka“, „Ind-eko“, „Jadranska vrata“, Euromodul“, „Metis“, „Orada Adriatic“ i „Montcommerce“. Priznanje za najuspješniju poduzetnicu dobila je Katica Hauptfeld, a za životno djelo Josip Brkić.ČESTITAMO TVRTKI OLIVARI NA USPJEŠNOM POSLOVANJU I PROMOCIJI OPĆINE MALINSKA – DUBAŠNICA!

Tvrtki Olivari želimo puno uspjeha u daljnjem poslovanju i još puno nagrada!!

OPĆINA MALINSKA – DUBAŠNICA i
UREDNIŠTVO NOVIH MEDIJA


 

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA