Poziv na na koncepcijsku radionicu „Kuće dubašljanske baštine“ u Bogovićima

Poziv na na koncepcijsku radionicu „Kuće dubašljanske baštine“ u Bogovićima

U sklopu kulturno – turističkog projekta “Dubašnica”, pozivamo Vas na sudjelovanje u radu radionice koncepcije tematskih puteva koji će „Kuću dubašljanske baštine“ u Bogoviću povezivati sa posjetiteljskim atrakcijama na terenu.

Jedan od ciljeva uspostave ovih pješačkih, biciklističkih i auto itinerera je da posjetitelje dovedu u zaleđe i manje posjećene dijelove Općine te tako stvore priliku za razvoj agroturističke i ugostiteljske ponude. Stoga je važno da se u ovu radionicu uključe vlasnici postojećih ugostiteljstava, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i proizvođača suvenira, kao i pojedinci ili obitelji koji tek razmatraju otvaranje poslovnog subjekta u jednoj od ovih djelatnosti. Poduzetnici koji u svoju ponudu žele uključiti lokalne proizvode, elemente naše tradicijske gastronomije, ili žele pružiti smještaj gostima u primjereno obnovljenoj tradicijskoj arhitekturi, biti će uključeni u ovaj kulturno – turistički projekt kao partneri i važan dio posjetiteljskih sadržaja.

Među temama radionice biti će i koncepcija modela upravljanja degustacijsko-prodajnim prostorom u konobi „Kuće dubašljanske baštine“ u Bogoviću, te mogućnosti uspostave tržišne marke za autohtone proizvode s područja Općine.

Na kraju radionice predviđen je posjet i razgledanje prostora „Kuće dubašljanske baštine“.


Dan i vrijeme održavanja radionice: petak, 04.11.2016, 15 – 17 h (uključen posjet “Kući dubašljanske baštine#
Mjesto održavanja radionice: Općina Malinska-Dubašnica, velika vijećnicaShare

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA