Rijeka2020 – Europska prijestolnica kulture traži 27 susjedstava – prezentacija u Malinskoj – Dubašnici

Rijeka2020 – Europska prijestolnica kulture traži 27 susjedstava – prezentacija u Malinskoj – Dubašnici

U ponedjeljak 10. listopada 2016. s početkom u 14 sati u prostoru općinske vijećnice Malinska, ulica Lina Bolmarčića 22 u Malinskoj, organizirat će se prezentacija  programa “27 susjedstava“, jednog od sedam programskih pravaca u okviru programa “Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture”.

Osim upoznavanja  sudionika s programskim pravcem “27 susjedstava”, namjera je osvijestiti zajedničke potencijale te predložiti kako putem njih odgovoriti na društveno kulturne izazove, potaknuti na suradnju i motivirati sudionike na uključivanje u ovaj projektni pravac. U praktičnom dijelu sudionici će dobiti upute kako kvalitetno popuniti prijavni obrazac i timovima jedinica lokalne samouprave olakšati proces prijave projekata. Više o projektu i prijavi na www.rijeka2020.eu/27s

Potvrde o sudjelovanju dostavljaju se putem e-maila: otoci27@rijeka2020.eu. Mole se sudionici da sa sobom ponesu blok za pisanje i olovke. Prezentacija s radionicom započet će u 14 sati s planiranim trajanjem do 18 sati uz nekoliko pauza s osiguranim osvježenjem za sve sudionike.

 

 

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA