Dodjela nagrade “Otočna rožica 2016” za najljepši vrt, balkon, balature i javnne površine

Uoči blagdana sv. Franje Asiškog, zaštitnika prirode samostan sv. Marije Magdalene u Portu i Turistička zajednica otoka Krka sa zadovoljstvom Vas pozivaju na završnu svečanost dodjele nagrada i priznanja za najljepše vrtove, balkone, belature i javne površine u akciji “Izaberimno najljepšu Otočnu rožicu” koja će se održati u petak, 30. rujna 2016. godine s početkom u 11:00sati u samostanu sv. Marije Magdalene u Portu.

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.