City Games nastao je unapređenjem projekta Jadranske igre

Finale City games u Malinskoj

Dana 04. kolovoza 2016. godine, s početkom u 19:30 sati u Malinskoj se održava finale City Games. (Nekadašnjih Jadranskih igara).

City Games predstavljaju sportsko zabavni događaj koji se organizira tijekom ljetnih mjeseci s ciljem povećanja prepoznatljivosti turističke ponude i promocije natjecanja između gradova i zemalja. City Games osmišljene su kao serija natjecanja između timova koji predstavljaju svoje gradove. Zahvaljujući svojoj raznovrsnosti, projekt je namjenjen svim generacijskim skupinama.

Poslije šest godina projekt je postao sve popularniji na međunarodnoj sceni. Zemlje sudionice su Slovenija, Hrvatska, Srbija, Austrija, Mađarska, Crna Gora i Italija. U sedmoj sezoni došlo je do promjene imena događaja iz Jadranskih igara u City Games, a posjetitelji će moći uživati u novim igrama, novim zemljama sudionicama i novim multimedijalnim platformama koje će omogućiti bolju dostupnost događaja zainteresiranoj publici. City Games finala, kao ovo u Malinskoj, biti će snimljeno i prikazano u 80 minutnoj dinamičnoj TV emisiji, koja će biti prikazana u osam europskih zemalja.

DOBRODOŠLI!

Povezane teme