Masters Primorsko – goranske  županije

Masters Primorsko – goranske županije

U nastavku dosnosimo izvještaj Stolno teniskog kluba Malinska – Dubašnica o održanom Mastersu Primorsko – goranske županije, koji se održao  u Crikvenici, 05. lipnja 2016. godine


 

Završni turnir sezone odigrao se ove nedjelje 5. lipnja. 2016. u Crikvenici. Na ovom natjecanju nastupilo je 9 naših predstavnika.

U kategoriji najmlađih kadeta nastupili su: Adrian Šantić i Josip Filipović. Filipović je izgubio u četvrtfinalu te nije nažalost uspio doći do medalje. Adrian Šantić odličnom igrom uvjerljivo je stigao do finala te tamo izgubio od Šebelje (OPA) 3:1 i osvojio srebrnu medalju. U ukupnom poretku najmlađih kadeta Primorsko – goranske županije ove sezone završio je na odličnom 3. mjestu.

U kategoriji najmlađih kadetkinja igrale su: Hana Lukarić i Adna Bajramović.  Hana Lukarić je osvojila 3. mjesto. U polfinalu ju je pobijedila klupska kolegica Adna Bajramović. U finalu je Adna izgubila od Smailji (klub Kvarner) i osvojila je srebrnu medalju.  U ukupnom poretku najmlađih kadetkinja Primorsko – goranske županije, Hana je osvojila 3. mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Ivan Šabalja i Patrik Vida koji su podijelili 3. mjesto.  Petra Pupovac i Iris Molitorisz bile su naše predstavnice u kategoriji mlađih kadetkinja. Iris Molitorisz je završila natjecanje na 2. mjestu, a Petra Pupovac na 3. mjestu. U ukupnom poretku mlađih kadetkinja Primorsko – goranske županije Iris Molitorisz je završila na 2. mjestu.

U kategoriji kadeta nastupio je Leonardo Šplehar. Osvojio je 2. mjesto porazom od Lea Vekića (OPA). U ukupnom poretku kadeta Primorsko – goranske županije završio je također na 2. mjestu. Iako danas nije nastupio u juniorskoj konkurenciji prijašnji rezultati iz ove sezone donjeli su mu u ukupnom poretku i u ovoj konkurencije srebrnu medalju.

Uspješan nastup i odlične igre naših predstavnika donijele su klubu 4 srebrne i 4 brončane medalje. Ukupni poredak na nivou Primorsko – goranske županije na kraju sezone donio nam je još 5 medalja, tako da je naš klub (Stk Malinska – Dubašnica) od jučer bogatiji za 13 medalja.

Autor: Mateja Magličić, STK Malinska – Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA