U Malinskoj uhvaćeni razbojnici

 U Malinskoj su uhvaćene osobe osumnjičene za razbojništvo. Prenosimo informaciju portala otok-krk.org

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 53-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog opravdane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva. Sumnjiče se da su jučer, 16. svibnja, oko 2 sata u noći, na području Malinske na otoku Krku, uz fizičku silu 47-godišnjem hrvatskom državljaninu ukrali novac, mobitel i druge predmete oštetivši ga za oko dvije tisuće kuna. Dio predmeta je pronađen i vraćen je vlasniku. Osim toga, osumnjičenog 53-godišnjaka se prijavljuje i za kazneno djelo prijetnje. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja odvedeni su u pritvor.

Izvor: Autor: (MK) Milo http://otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.