Uhićen provalnik u skladište na gradilištu obiteljske kuće u Malinskoj

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teška krađa provaljivanjem počinjenom 28./29. travnja ove godine u skladištu na gradilištu obiteljske kuće u Malinskoj. Iz skladišta su ukradene dvije bušilice vrijednosti od oko 6 000 kuna u vlasništvu zagrebačke tvrtke. Kriminalističkim istraživanjem došlo se do saznanja o počinitelju kaznenog djela. Kao i obično, policija ne objavljuje identitet provalnika nego samo da se radi o 29-godišnjem hrvatskom državljaninu, kod kojega su otuđeni predmeti i pronađeni. Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela počinitelj je prijavljem mjerodavnom državnom odvjetništvu.

(MK)

Izvor: Autor: Milo, portal: http://otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.