Javna priznanja Općine Malinska – Dubašnica

Javna priznanja dodjeljuju se za Dan Općine Malinska- Dubašnica koji se održava na blagdan sv. Apolinara i to radi odavanja priznanja za osobita postignuća i doprinos za razvitak i ugled općine, a osobito za naročite uspjehe u unaprjeđenja gospodarstva, znanosti, kulture, zaštite i unaprjeđenja okoliša, sporta, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti.

Javna priznanja  mogu se dodijeliti fizičkim i pravnim osobama osobama neovisno o njihovom prebivalištu odnosno sjedištu. Javna priznanja ne dodjeljuju se za vrijeme trajanja mandata dužnosnicima određenim Zakonom o sprječavanju sukoba interesa u obnašanju javnih dužnosti.

 

 

DODIJELJENA PRIZNANJA:

 

Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Malinska – Dubašnica za 2018. godinu

Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Malinska – Dubašnica za 2017. godinu

Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Malinska – Dubašnica za 2016. godinu

Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Malinska – Dubašnica za 2015. godinu

 

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.