Obavijest o javnoj raspravi za Program gospodarenja šumama privatnih šumoposjednika za gospodarsku jedinicu „Dubašnica – Miholjice“

Javna rasprava održati će se 25.veljače (četvrtak) 2021. godine s početkom u 10:30 sati, a koja će se uslijed strogih epidemioloških mjera održati ispred zgrade općine Malinska. Prisustvovati će predstavnici izvođača radova (Denis Stojsavljević (091/2363-281) i Ministarstva poljoprivrede, Maja Bukovac.

Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane, predstavnike lokalne samouprave i vatrogasce, da se odazovu pozivu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa za gospodarenje šumama privatnih šumoposjednika.

U smislu aktivnog provođenja epidemioloških mjera , radi zaštite ljudskog zdravlja, mole se svi zainteresirani za prisustvovanje na javnoj raspravi, da se obavezno najave najkasnije do 12 sati 24.veljače 2021 . godine na telefon 099 311 77 23 (Maja Bukovac) ili na e-mail maja.bukovac@mps.hr

 

 

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.