Županijski bibliobus u našoj Općini

Obitelji stajališta Županijskog bibliobusa Gradske knjižnice Rijeka pridružuje se i novo stajalište na otoku Krku – Malinska Dubašnica mjesto je u kojem su knjige sada također dostupnije.

Na kotačima bibliobusa naslovi raznovrsne tematike stizat će u Porat, Malinsku i Sveti Vid – Miholjice čime se pridružuju dosadašnjim stajalištima na otoku Krku (Baška).

Prvi susret s novom sredinom slijedi u ponedjeljak 18. siječnja, a potom ritam dolazaka na stajališta prema rasporedu vožnje koji se nalazi na web stranici Gradske knjižnice Rijeka.

Porat (centar)8.30 – 9.00
Malinska (pored škole, autobusno stajalište)9.15 – 10.45 – 12.00
Sveti Vid – Miholjice (centar)12.15 – 13.15

Godišnja članarina u bibliobusu je simboličnih 10 kuna, a godišnje članstvo za djecu do 14 godina je besplatno. Ako već imate člansku iskaznicu Gradske knjižnice Rijeka, njome se možete koristiti i u bibliobusu.

Provjerom u online katalogu gkr.hr, e-mailom ili telefonskim pozivom može se provjeriti je li knjiga koju trebate slobodna. Moguće ju je i zatražiti nekoliko dana prije no što bibliobus stiže na vaše stajalište.

U Gradskoj knjižnici Rijeka se vesele novim članovima jer čitanje nas povezuje!

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.