PRIVREMENA OBUSTAVA PRIKUPLJANJA HUMANITARNIH PRILOGA ZA SISAČKO – MOSLAVAČKU ŽUPANIJU

 

Dragi sugrađani, zbog ogromnog odaziva i premalih skladišnih kapaciteta privremeno se obustavlja akcija prikupljanja hrane, higijenskih potrepština, deka, posteljine, odjeće i obuće za potresom ugrožena područja. Zahvaljujemo od srca svima koji su se uključili u ovu akciju i pozivamo vas da dalje pratite naše stranice na kojima ćemo vas redovito obavještavati o daljnjim akcijama i potrebama.

 

U planu je akcija prikupljanja građevinskog materijala i odlazak članova DVD-a Malinska-Dubašnica i volontera na ugrožena područja kako bi pomogli u izgradnji razrušenih domova o čemu ćete biti pravovremeno obavješteni.

 

Općina Malinska – Dubašnica

DVD Malinska – Dubašnica

Gradsko društvo crvenog križa Krk

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.