Posebno priznanje HHO-a Hrvatskoj samostrelskoj reprezentaciji čije je član Andrej Krstinić

Iako nas 2020. godina nije mazila i naučila nas je puno toga novoga “normalnoga”, ipak na kraju godine iz Zagreba, točnije od Hrvatskog olimpijskog odbora, stiže nam lijepa vijest da je Hrvatska samostrelska reprezentacija u kategoriji seniora kao ekipa dobila posebno priznanje za promicanje Hrvatskog sporta u Europi i svijetu u proteklom desetljeću.

Podsjećamo, ekipa čiji je stalni član Andrej Krstinić iz malinskarskog Streljačkog kluba Dub višestruki prvak Europe i svijeta u proteklom razdoblju a svoju dominaciju počeli su 2007. godine na Europskom prvenstvu u St Petersburgu kada su prvi puta postali prvaci Europe kada je u ekipu ušao upravo Andrej… rezultati su se nastavili sve do 2019. kada su po četvrti puta postali prvaci svijeta a Andrej drugi puta i pojedinačno te su na osnovi toga i dobili ovo priznanje.

Andrej je u tom razdoblju osvojio 21 medalju na prvenstvima Europe i svijeta (pojedinačno i ekipno) te mu ovim putem čestitamo na novom priznanju.

Iz STK Dub ističu da je velika je čast i zadovoljstvo kada te nakon toliko godina rada i ostvarenih rezultata HOO iznenadi ovakvim priznanjem te im se ovim putem zahvaljuju i nadaju daljnjoj podršci.

Dodjelu priznanja možete pogledati sutra (ponedjeljak) navečer od 20,05 na HRT2 u emisiji “Veliki dan Hrvatskog sporta 2020”.

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.