Radosno smo iščekivali svetog Nikolu

Sve smo to zabilježili u fotografijama i video snimkama

Učenici iz 3.a razreda i njihova učiteljica Ivona Dundović-Ljutić prekrasno su ukrasili učionicu koja je sva zablistala u blagdanskom ruhu, a pripremili su i mini priredbu za svetog Nikolu koju je kamerom zabilježila naša knjižničarka Simona Šamanić Ježabek.

Učenici 4.b razreda poručili su svetom Nikoli da ga s nestrpljenjem i radošću iščekuju te su mu prenijeli svoje želje.Video je snimila njihova učiteljica Anamarija Čubranić.

Ali, nije bilo veselo samo u učionicama 3.a i 4.b razreda. Svi učenici mlađih razreda radosno su izrađivali čizmice, ukrašavali panoe tako da su njihove učionice i školski hodnici zablistali od obilja lijepih i kreativnih likovnih radova

FOTOGALERIJA:


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.