Poziv zainteresiranima

 

Udruženje bratimljenih općina Nove Akvitanije u Francuskoj traži osobu u dobi od 18 do 30 godina zainteresiranu za odrađivanje voloterskog staža u mjestu Isle pored Limogesa u vremenu od 1. rujna 2020. do 31.3.2021. Detaljni uvjeti rada pojašnjeni su u službenom oglasu na engleskom jeziku kojeg ovim putem objavljujemo.

Ukoliko želite steći novo životno iskustvo, upoznati nove krajeve i ljude te naučiti francuski jezik, javite se u Općinu Malinska-Dubašnica putem e-maila, na adresu: katica.cvelic@malinska.hr najkasnije do 24.4.2020.

Poziv ko

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.