Besplatni tretman akupunkture

Od 29. do 30. srpnja na centralnom trgu u Malinskoj, Tomomi Tanaka će besplatno tretirati stanovnike Općine Malinska-Dubašnica kao i sve zainteresirane.
Tomomi Tanaka je licencirani akupunkturist u New Yorku i New Jerseyju i ima certifikat orijentalne medicine.
Tomomi ima za cilj da proširi prednosti akupunkture na što više ljudi.
Akupunktura je prirodan, siguran, efektivan način da se bez uporabe
lijekova liječe ili ublaže brojni zdravstveni problemi.
Njezina filozofija je da postoji sreća u kojoj postoji dobro zdravlje, a tamo gdje je dobro zdravlje postoji unutarnji mir.
Istinska sreća ne može se postići bez utemeljenja dobrog zdravlja.

Tretman traje 45 min a svoj termin možete rezervirati 29.07. u vremenu od 13:00 do 19:00 h te 30.07. od 10:00 do 16:00 h na broj telefona 091 68 44 712.


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.