Natječaj za prijem u službu vježbenika (viši referent za proračun i financije) u Jedinstveni upravni odjel Općine Malinska-Dubašnica (1 izvršitelj, m/ž) određeno vrijeme

U “Narodnim novinama” broj 64/19 od 3. srpnja 2019. objavljen je Natječaj za prijem u službu vježbenika (viši referent za proračun i financije) u Jedinstveni upravni odjel Općine Malinska-Dubašnica (1 izvršitelj, m/ž) određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci, u punom radnom vremenu.
Zadnji dan za predaju prijava na natječaj pošti ili izravno u pisarnicu Općine je 10. srpnja 2019. godine.

Poveznica:
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8279089.html

Na poveznici se objavljuju Upute i obavijesti kandidatima vezane uz natječaj.

Privola


12 – Lista kandidata
13 – Poziv kandidatima

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.