Predstavljen novi vizualni identitet Malinske – Dubašnice

Na press konferenciji upriličenoj 12. travnja 2019. u maloj vijećnici Općine Malinska–Dubašnica predstavljen je novi vizualni identitet Turističke zajednice Općine Malinska-Dubašnica.

Okupljene novinare pozdravio je načelnik Općine Malinska-Dubašnica Robert Anton Kraljić koji je po funkciji i predsjednik TZO Malinska-Dubašnica.
Direktor TU TZO Malinska-Dubašnica Daniel Manzoni u uvodnom je dijelu rekao da ove godine slave 110 godina organiziranog turizma te su odlučili da je vrijeme za promjenu i modernizaciju vizualnog identiteta te je tako krajem prošle godine raspisan javni natječaj za novi logotip TZO Malinska-Dubašnica kao i onaj koji će se koristiti u ovoj godini kada se obilježava značajna obljetnica. Na natječaj je pristiglo 23 prijedloga, a stručni je tim kao najbolji izabrao onaj tvrtke za web marketing i dizajn ˝Kiosk Studio˝ iz Zagreba.

Ratko Gregor Jagodić, kreativni direktor tvrtke ˝Kiosk Studio˝ iz Zagreba, pojasnio je na koji su način osmislili novi vizualni identitet Malinske. Željeli su sačuvati temelj „starog“ loga iz 1993. godine koji je prepoznatljiv i modernizirati ga u novim trendovima, tipografiji i dizajnu sačuvavši povijest ovog kraja.

Osim novog logotipa TZO Malinska-Dubašnica Daniel Manzoni najavio je događanja u nadolazećoj sezoni u kojoj ova Turistička zajednica slavi 110 godina organiziranog turizma. Pripremljen je bogat i raznovrstan program obilježavanja, mnogo sporta, zabave i naravno gastronomskih užitaka u predsezoni, sezoni i postsezoni. Središnja proslava bit će 13. rujna u novom hotelu Riva koji će svoja vrata otvoriti do ovogodišnje turističke sezone.
Bilo je riječi i o Interpretacijskom centru maritimne baštine za kojeg je predviđeno da se počne graditi krajem ove ili početkom sljedeće godine. O tome ćemo pisati kad dobijemo više informacija.


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA
Veličina slova