Obavijest vlasnicima vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica

Obavještavamo vlasnike vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica da sukladno Odluci o izmjenama i dopunama Pravilnika o javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata, načinu naplate parkiranja i visini naknade za parkiranje, usvojenoj na sjednici Općinskog vijeća Općine Malinska-Dubašnica dana 28. veljače 2019. godine, članku 13., pravo na mjesečnu povlaštenu parkirnu kartu u periodu od 1. svibnja do 30. rujna tekuće godine imaju svi vlasnici vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica, što dokazuju osobnom iskaznicom ili potvrdom o prebivalištu, te prometnom dozvolom izdanom od Policijske postaje Krk.


Vlasnici vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica dužni su se osobno javiti u prostorije KD Dubašnica d.o.o. (Organizatora parkiranja) kako bi izvršili prijavu u sustav parkinga uz predočenje navedenih dokumenata.

Mjesečna povlaštena parkirna karta vrijedi za Zonu 2.


Mjesečna povlaštena parkirna karta izdaje se od 1. travnja 2019. godine i to isključivo vlasniku vozila koji nema dospjelih dugovanja prema Organizatoru parkiranja i Općini Malinska-Dubašnica.


ODJEL NAPLATE PARKINGA

Povezane teme