Javni poziv malim poduzetnicima – Potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.”

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA ZA DODJELU Potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.” za razvoj malog

gospodarstva u 2018. godini sa pripadajućim Uputama za prijavite je.

Sredstva su namijenjena mikro i malim subjektima malog gospodarstva sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva poduzetnicima i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu te koji spadaju u prihvatljive prijavite je navedene u Javnom pozivu i Uputama za prijavite je.

Odobravaju se BESPOVRATNA SREDSTVA

DO 30.000,00 KUNA ZA SUFINANCIRANJE TROŠKOVA NABAVE OPREME za proizvodne i uslužne djelatnosti za poduzetnike u sektoru malog gospodarstva MJERA 1.2.1. DO 20.000,00 KUNA ZA SUFINANCIRANJE TROŠKOVA ZA PRIPREMU Dokumentacije u svrhu prijave investicijskog ulaganja na EU natječaj za sufinanciranje ulaganja MJERA 3.1.2.

Raspoloživa BESPOVRATNA SREDSTVA ZA PODUZETNIKE SU u iznosu od 1.510.000,00 kuna
Cjeloviti tekst Javnog poziva s pripadajućim natječajnom dokumentacijom objavljen je na službenoj Internet stranici Primorsko-goranske županije WWW.PGZ.HR [1], poveznica: Natječaji/Ostali natječaji . https://www.pgz.hr/Natjecaji [2]

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.