Haludovo-predstavljanje stajališta vlasnika hotelskog kompleksa i projekta obnove

Poštovani stanovnici Općine Malinska-Dubašnica,

nastavno na obavijest o volji predsjednika Nadzornog odbora Haludova g. Are A. Abramyana, za predstavljanjem projekta novog „Haludova“, kao što sam prethodno i najavio, potvrđen je termin održavanja izlaganja i to za dan 07. studenoga u 17. 00 sati. Izlaganje će se održati u školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima. Istog dana bit će održan i sastanak u Ministarstvu turizma u Zagrebu, na temu „Turistički projekt Hoteli Haludovo, Malinska“, na koji su pozvani predstavnici pojedinih ministarstava, državnih agencija, Primorsko-goranske županije i naše Općine.


Pozivamo Vas da sudjelujete u javnom izlaganju, saslušate i aktivno se uključite u raspravu, posebice na dio koji se odnosi na koncesiju zatvorenog tipa na pomorskom dobru, prezentiranu od strane g. Abramyana kao uvjet pokretanja projekta.


Stajalište Općine Malinska-Dubašnica je poznato, nismo za koncesiju potpuno zatvorenog tipa, dok predmet rasprave jedino može biti djelomično zatvorena koncesija i to ovisno na kojem području, kojeg obuhvata i na koji način.


Podsjećam da Općina Malinska-Dubašnica nije nadležna za odobravanje koncesije na pomorskom dobru.


Dobrodošli!
OPĆINA MALINSKA – DUBAŠNICA


Povezane teme