U Svetom Vidu otvoren novi hipermarket Tommy i uručena je donacija Općini Malinska – Dubašnica

U subotu, 20. listopada.2018. godine Tommy je otvario svoj novi hipermarket u Malinskoj na otoku Krku. Novi hipermarket Tommy u Malinskoj je 9. prodajno mjesto Tommyja u Primorsko – goranskoj županiji i kao takav je značajna investicija naše tvrtke na ovom području. Na dan otvaranja Tommy je uručio donaciju u visini 20.000,00 kn Općini Malinska, s ciljem unapređenja društvenih i sportskih aktivnosti lokalne zajednice.Novi hipermarket Tommy nalazi se u Malinskoj na adresi Sveti Vid – Miholjice br. 205. Na 2000 kvadrata korisnog prostora kupci će pronaći sve što im je potrebno, a za njih će u svakom trenutku biti 30 novih zaposlenika. Od posebnosti izdvojili bismo inovativne samoposlužne blagajne kao i veliki parking te cafe bar. Radno vrijeme hipermarketa Tommy je od ponedjeljka do nedjelje: 07:00 – 21:00.

Općina Malinska – Dubašnica zahvaljuje na uručenoj donaciji, uz želju za puno poslovnog uspjeha!

Izvor: TOMMY

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.