Kozultacije za sadašnje i buduće poduzetnike

U ponedjeljak 15.10.2018. LAG Kvarnerski otoci i Područni ured za Primorje i Gorski kotar HBOR-a započinju sa novim konzultacijama za poduzetnike i sve one koji to žele postati!Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva.


Kreditiranjem, osiguranjem izvoza od političkih i komercijalnih rizika, izdavanjem garancija te poslovnim savjetovanjem, HBOR gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihovih ostvarenja s ciljem osnaživanja konkurentnostihrvatskog gospodarstva.

Proizvodi i usluge koje nude su krediti za start-upove, žene, mlade inovatore, investicijski krediti, obrtna sredstva, ESIF krediti za rast i razvoj. Specifičnosti ovih kredita su najniže kamatne stope.Konzultacije s voditeljicom Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar održati će se u ponedjeljak 15.10.2018. u zgradi Ponikve, Krk od 10 do 14 sati! Konzultacije su besplatne i možete se prijaviti na mail: jovana@kvarnerski-otoci.hr.


Radujemo se vašem dolasku!

Povezane teme