Besplatna obuka za neplivače

Gradsko društvo Crvenog križa Krk provodi BESPLATNU OBUKU ZA NEPLIVAČE namjenjenu dijeci PREDŠKOLSKOG UZRASTA (5-8 GOD.).

Dijeca se tijekom programa, u trajanju od 10 SATI, oslobađaju straha od vode, uče se osnovama tehnike plivanja,vježbama disanja kod plivanja i to sve kroz igru. Djeca su osigurana, a s njima će u skupinama raditi za to školovani treneri-profesori kineziologije.

Obuka će biti organizirana na KAMP PLAŽI-NOVA PLAŽA od 30.07. do 03.08.2018 od PONEDJELJKA DO PETKA u vremenu od 18:00-20:00 sati.

Sve informacije i prijave možete dobiti svakim radnim danom od 09:00-14:00 sati na broj telefona 051/221-094.


Gradsko društvo Crvenog križa Krk

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.