Održan Malinska Island Dance Competirton 2018

Nakon sjajnog prvog izdanja u ožujku ove godine u Opatiji, u Malinskoj u sportskoj dvorani Osnovne škole Malinska-Dubašnica u sklopu plesnog natjecanja MALINSKA ISLAND DANCE COMPETITION 2018. u subotu, 9. lipnja održano je drugo izdanje jedinstvenog atraktivnog natjecanja za dobnu skupinu 30+ MAMMAS SHOW SUMMER EDITION. Cilj je ovoga natjecanja u plesu održati i motivirati dobnu skupinu 30+ da se što duže održi na plesnoj sceni. Natjecanje je potpuno regularno, sa svim pravilima plesnog natjecanja.
U prepunoj sportskoj dvorani u Malinskoj, koja je pucala po šavovima, atmosfera je bila „vruća“ uz brojne ovacije publike. Žiriju nije bilo ni malo lako – na natjecanju je bilo 50-ak plesača, a samo tri nagrade.

Titulu najbolje ponosno je odnijela plesačica iz slovenske plesne skupine FACEMAME, a Slovenke su bile i apsolutne pobjednice natjecanja u Malinskoj te su, uz ček od 150 eura, osigurale i besplatnu kotizaciju za finale MAMMAS SHOW OPATIJA 2019. Drugo mjesto pripalo je plesnoj skupini SENCE&DANCE iz Pule, a treće također pulskoj skupini, i to Plesnom klubu SALTATRIX iz Pule.

(Izvor: Novi list)

Povezane teme